NEPSY- kurssi vanhemmille

Eilen päättyi ensimmäinen vetämäni NEPSY- kurssi vanhemmille Tampereen Seudun työväenopistossa.Kiitos kaikille kurssilaisille!

Saamani palautteen perusteella kurssi on ollut onnistunut ja vastannut kurssilaisten tarpeeseen. Me aikuiset tarvitsemme yhä enemmän tietoa aiheesta, jotta osaamme vastata lasten erilaisiin tarpeisiin, tukea heitä elämässään ja ohjata toiminnoissa.

Valitettavasti monet perheet jäävät vaille tukea. Paljon puhuttu ennaltaehkäisevä työ on pirstaleista, ja eri kunnissa on tarjolla kirjavasti palveluita tukemaan perheiden jaksamista. Yksi suuri ongelma nousee toistuvasti esille: vanhempien/huoltajien kuormittuneisuus ja väsymys arjessa ei ole tunnustettu asia, johon olisi tarjolla apua.

Mikäli olet itse kiinnostunut aihepiiristä tai tiedät jonkun, joka voisi hyötyä NEPSY- kurssista vanhemmille, on kevätlukukaudella uusi kurssi Tampereen seudun työväenopiston kurssikalenterissa. Varaa paikkasi ajoissa! 


https://opistopalvelut.fi/tampere/search.php…

Vapaa sivistyötyö tarjoaa monipuolista harrastusta ja tarvetta tukevaa ohjelmaa. NEPSY-kurssi on kynnyksetön kurssi, jolla saat paljon perustietoa neuropsykiatrisista häiriöistä, toiminnanohjauksesta, paljon puhutuja arjen keinoja sekä vertaistukea – eikä tarvitse jonottaa julkisiin palveluihin tai maksaa maltaita saadakseen tietoa ja tukea.

Tervetuloa kurssille!


Ystävällisesti,
Hanna-Kaisa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: