Oletko valmis? Aika pysäytetään.

 

AIKA PYSÄYTETÄÄN LAUANTAINA 16.12

KLO 12-17 Peltolan luomutilalla, Vilppulassa

”Näin itselleni rauhan teen ja antaudun ajattomuuteen”

 

Peltolan luomutilan tunnelmallisessa pirtissä pysäytetään aika, unohdetaan velvollisuudet ja antaudutaan mielen ja kehon kiireettömään tilaan.

Lauantain miniretriitissä sukelletaan luonnon taianomaiseen maailmaan maaseutuympäristössä. Ohjelma perustuu shinrin-yokuun eli metsäkylpymenetelmään. Kansainvälisen metsäterapiaohjaajakoulutuksen saanut ohjaaja johdattaa osallistujat luonnon ihmeiden äärelle. Varmista paikkasi pian – tai mahdollista jollekin sinulle tärkeälle ihmiselle ikimuistoinen kokemus ja irtautuminen arjen kiireistä! Ajan pysäyttäminen on myös mitä parahin lahja, joka taatusti jää mieleen eikä ajaudu kirpputorille myytäväksi!

 

50€/hlö (sis. alv 24%) Osallistumismaksu sisältää ohjelman, ruokailun (kasviskeitto, leipä ja ruokajuoma mehu/vesi) ja glögitarjoilun pipareitten kera.

Ilmoittautumiset 1.12. mennessä ja lisätietoja: Hanna-Kaisa 045 7871 9898 tai sähköpostilla osoitteeseen atofiosoy@gmail.com

 

Ennen tapahtumaa ilmoittautuneille lähetetään kirje. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Tapahtuma järjestetään, jos osallistujia on vähintään 10.

 

 

Peltolan luomutilan pirtti.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: